E-book: boekhouden in 37 minuten per week

Download

Jaarlijkse controle

De moderne ondernemer werkt digitaal en zelfstandig met een online boekhoudprogramma. Zo blijven de kosten laag en heb je altijd inzicht in je financiën. Wij controleren jaarlijks jouw boekhouding en stellen de jaarcijfers op. We geven je handige tips en adviezen en verzorgen de belastingaangifte voor je. Zo voorkom je dat jouw onderneming nooit te veel belasting betaald en voldoe je alle regels.


Jaarlijkse controle administratie

Je wilt graag zelf je administratie voeren en het indienen van de btw-aangiftes zijn voor jou geen probleem. Toch vind je het prettig als er iemand aan het einde van het jaar je boekhouding controleert en de jaarcijfers voor je opstelt. Alle handige tips en adviezen zijn ook zeer welkom bij je. Een sparringpartner voor al je vragen, daar ben je naar op zoek! Daar helpen wij je graag mee verder.


Koppelen van jouw administratie

Boekhouden wordt steeds makkelijker en de online boekhoudprogramma’s steeds intuïtiever. Wij koppelen jouw boekhouding altijd aan de onze. We kijken meteen live met jou mee. We werken onder andere met:

  • Snelstart
  • E-boekhouden
  • Exact Online

Aangifte inkomstenbelasting

Wil je de aangifte inkomstenbelasting liever niet zelf in dienen? Geen probleem! Op basis van jouw administratie stellen we de aangifte op en kijken we de aftrekposten, voordelen, investeringen en toeslagen en versturen we hem naar de Belastingdienst toe. Je ontvangt van ons altijd een fiscaal rapport.


Personeel in dienst

Heb je personeel in dienst waarvoor je een salarisadministratie voor moet voeren? Ook hiermee helpen we je graag. Voor een vast bedrag per loonstrook nemen we deze voor je uit handen inclusief jaaropgave, aangifte loonbelasting en aanmelding bij het pensioenfonds.

Ons arbeidsjurist kan je daarnaast voorzien van de benodigde stukken en adviezen op het gebied van personeel, zoals arbeidscontracten, arbeidsconflicten.

Neem contact op Bekijk referenties