E-book: boekhouden in 37 minuten per week

Download

Referenties

Al onze referenties staan op openbare platforms, omdat we de privacy van onze klanten echter zeer belangrijk vinden, hebben we besloten om deze zonder naam of foto te publiceren op onze website. De referenties zijn allemaal afkomstig van onze eigen klanten.

Dominique is een vakvrouw! Ze denkt met je mee, is eerlijk en het contact met haar is prettig en persoonlijk. Alles is bespreekbaar en er wordt echt met je mee gedacht, waardoor er een advies op maat kan worden gemaakt. Dominique is vakkundig en weet waarover ze praat. Ik kan me geen betere boekhoudster wensen!

Als onwetende nieuweling in BTW land loodst Dominique ons vakkundig én met engelengeduld ieder kwartaal weer door de BTW aangifte…super!

Topvrouw! Ze staat altijd voor je klaar en heeft zeker verstand van zaken. Erg vertrouwelijk zou iedereen aanraden.

Dominique is heel deskundig. Laagdrempelig en persoonlijke behandeling. Top service!

Voor een vakkundige boekhouding moet je bij Dominique zijn. Hele prettige samenwerking al vanaf de eerste kennismaking!

Ik ben supertevreden over de service van Dominique. Heel accuraat, ze geeft mij een goede uitleg en erg prettig en betrouwbaar als persoon. Kortom ik ben een zeer tevreden klant!

Sinds een aantal maanden draagt Dominique de volledige zorg over de financiële zaken van onze onderneming. Gezien dit onze eerste onderneming is waren we echt op zoek naar iemand die ons goed kon inlichten over alle belangrijke aspecten m.b.t. de boekhouding, aangiftes en financiële beslissingen. Vanaf het eerste moment heeft ze ons hierin zeker niet teleurgesteld. Tijdens het eerste gesprek heeft ze ons de volledige gang van zaken rustig op een persoonlijke en warme maar vooral ook kundige manier uitgelegd. De lijntjes met Dominique zijn ook erg kort. Ze staat altijd open om vragen via WhatsApp of mail snel te beantwoorden. Wij kunnen Dominique aan iedere ondernemer aanbevelen!

Van Oijen Administraties & Advies (Dominique Van Oijen) is absoluut geen standaard ‘cijfervreter’. Het kantoor geeft blijk van een goed begrip van de toekomst en wat dat betekent voor ondernemingen en administraties / boekhoudingen. Met snelle digitale ondersteuning en tools maakt zij administratie makkelijker maar ook leuker! Ze zit er bovenop en laat dat ook merken. Ongevraagde maar nuttige tips, maar het belangrijkste: ze is ‘Winstadviseur’ en dat merk je. Van mij uit alleen maar lof! Eindelijk een kantoor dat de slag heeft weten te maken en met mij meedenkt hoe ik mijn onderneming kan laten floreren. Voor mij nooit meer anders 🙂

Top vrouw! Staat altijd voor je klaar en heeft zeker verstand van zaken!