E-book: boekhouden in 37 minuten per week

Download

Wij verzorgen jouw administratie online

Je administratie online? Ondernemers houden vaak niet van ‘de administratie’. Wij geloven dat je als ondernemer moet doen wat je leuk vind én waar je goed in bent. Daarom maken wij de administratie voor ondernemers makkelijk en nemen wij deze volledig uit handen. We organiseren je administratie online en werken zo makkelijk samen.

Als je kiest voor Van Oijen Administraties & Advies dan verzorgen wij voor jouw onderneming het volgende.

  • Volledige financiële administratie
  • Btw-aangifte
  • (Verkorte) jaarrekening
  • Opstellen en indienen IB-aangifte
  • VPB-aangifte en publicatie KvK
  • Jaarlijkse bespreking
  • Support over boekhoudvragen per app, telefoon of e-mail

Daarnaast heb je 24/7 online inzicht in je financiële administratie, zoals crediteuren, debiteuren en resultaat.


Met je administratie online werk je makkelijk samen

Online samenwerken, een vorm van samenwerken die volop in ontwikkeling is. Misschien breng je de administratie nog in een schoenendoos of een ordner vol bonnen, facturen en bankafschriften naar je boekhouder toe. Bij online samenwerken levert je de facturen en bonnen digitaal aan. De administratie staat online, dus de boekhouder kan deze snel en makkelijk verwerken.

Deze manier van online aanleveren biedt de ondernemer veel voordelen. Boekhouden is geen tijdrovende gebeurtenis meer die elk kwartaal een dagdeel kost. Het wordt onderdeel van het dagelijks werk en dus al snel een gewoonte.

Als dat allemaal vastgelegd en verwerkt is, ligt er een stevige basis voor het voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Maar een beetje ondernemer heeft daar niet genoeg aan. Die wil inzicht! Daarvoor is meer nodig en met wat hulp van ons als online boekhouder is dat snel geregeld.


Een modern administratiekantoor mét persoonlijk contact

We werken met moderne software, maar toch hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Een boekhouder met een naam en een gezicht die je onderneming persoonlijk kent. Je hebt altijd één aanspreekpunt. Iemand die met je meedenkt en je adviseert. Die op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen je onderneming. Kennis delen we graag face-to-face. Daarom zit een jaarlijkse bespreking standaard in ons pakket.

Neem contact op Bekijk referenties